Kalender för Alla

Aktiviteter för alla i NV-Skåne

Frösunda Assistans (FA) Kompisgänget

Frösunda erbjuder personlig assistans till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättning över hela landet. På vårt kontor i Helsingborg är du varmt välkommen att besöka oss för en pratstund och en fika.

Vi vet att alla är unika. Därför erbjuder vi personlig assistans som ska passa dig och det du behöver. Du ska givetvis själv välja vad som ska ingå i den form av stöd du vill ha och vad som ska ingå i din service.

Vi värnar om att du får rätt stöd:
Som kund i Frösunda har du en egen kontaktperson med expertkompetens inom LSS-lagstiftningen som hjälper dig med juridisk rådgivning, med ansökningar och omprövningar eller i kontakten med handläggare. Allt för att din personliga assistans ska bli så bra som möjligt. Anlitar du idag en annan utförare och vill byta till Frösunda hjälper vi dig gärna för att se till att flytten blir smidig.

Gemenskap och en aktiv fritid:
Vi erbjuder aktiviteter genom vårt plusprogram, allt från kulturupplevelser till fysiska aktiviteter som ger möjlighet att umgås. Ofta hålller vi till på vårt lokala kontor. Ibland erbjuder vi dessutom förmånliga erbjudanden och intressanta föreläsningar.

Kompisgänget är en av våra populära aktiviteter i Helsingborg.
Det är en aktivitetsgrupp för ungdomar med speciella behov (9-21 år) som träffas och bowlar, fikar, går på sportevent och åker på utflykter. Alla är välkomna!

Adress:

Frösunda
Kontaktperson
Jessica Green
010-130 57 30 | jessica.green@frosunda.se

Länk till Frösunda assistans

http://www.frosunda.se