Kalender för Alla

Aktiviteter för alla i NV-Skåne

Fritid och kultur LSS Helsingborg (FKLSS)

Fritids och kultur aktiviteter för dig som har stöd inom LSS

Lars Palmgren tfn: 042-10 78 50

Fritid och kultur LSS | Vård och omsorg (helsingborg.se)

FaceBook sida

https://www.facebook.com/FritidochKulturLss?fref=ts

Fritidsprogrammet för VT 2022 finns här:

https://vardochomsorg.helsingborg.se/wp-content/uploads/sites/119/2022/03/program-kultur-och-fritid-vt-2022.pdf

 

 

 

Anmälan

Du kan anmäla dig via e-post till lars.palmgren@helsingborg.se. Glöm inte att meddela om du har rullstol och eventuella allergier. Din anmälan bekräftas inte vid anmälningstillfället. Du får ett meddelande bara om något är oklart. I anmälan behöver jag ditt fullständiga namn, personnummer, fakturaadress och telefonnummer där jag kan få tag på dig.

Avbokning

Det är viktigt att du meddelar om du inte kan följa med på aktiviteten. Ring Lars Palmgren på 0723-83 45 04 (telefonsvarare finns). Deltagare som inte kommer och inte har avbokat sin plats får betala ändå. Om du avbokar dig efter sista anmälningsdag får du också betala.

Inställda aktiviteter

Aktiviteter kan ställas in på grund av sådant som vi inte kan styra över eller för få anmälda deltagare. Om det blir så, får alla anmälda besked per telefon.

Begränsat antal platser och rullstolar

OBS! En del aktiviteter har ett begränsat antal platser. När anmälnings- tiden har gått ut får du besked om du kommit med på dessa aktiviteter eller inte. Beskedet skickas hem med brev, e-post eller via telefon. Aktiviteter där det inte står begränsat antal platser kommer alla med på. Detta gäller om du anmält dig i tid. Fritidsverksamheten kan inte transpor- tera elrullstol.

Taxitider

OBS! Beställ taxi till sluttiden som står för varje aktivitet. Om du inte får taxi till den tiden ska du meddela fritidsverksamheten.

Kostnader

Priserna på aktiviteter utanför Helsingborg är inklusive resa. Åker du på egen hand till aktiviteten blir priset ett annat. Deltagare som inte dyker upp och som inte har avbokat sig får betala ändå. Avbokar du efter sista anmälningsdag får du betala ändå.

Kontakt

Lars Palmgren, kultur- och fritidsledare. E-post: lars.palmgren@helsingborg.se

Telefon: 0723-83 45 04.

 

Kamratkortet

Med kamratkortet kan du utan extra kostnad ta med dig en kamrat till olika aktiviteter som sport, bio och museum. Det kan vara ett bra och roligt sätt att prova nya aktiviteter när ni är två som delar på upplevelsen

http://www.helsingborg.se/startsida/omsorg-och-stod/funktionsnedsattning/aktiviteter-och-fritid/kamratkortet/